De No-Risk Garantie wordt aangeboden door Target Travel Services en kan eenvoudig aan de boeking worden toegevoegd voor EUR 3,50 per dag. Met deze voordelige verzekering is het niet meer nodig om een lokale verzekering af te sluiten. Met de No-Risk Garantie koop je het eigen risico af, tot een maximum van EUR 1.500,-. Omdat de No-Risk Garantie enkel door Target Travel aangeboden wordt, kan deze verzekering niet op de ophaallocatie afgesloten worden, maar moet hij vooraf aan de boeking toegevoegd worden.

De verhuurlocatie is niet bekend met de No-Risk Garantie van Target Travel Services, dus het kan zijn dat de locatie aanvullende verzekering aanbiedt. Het is echter niet nodig om deze af te sluiten, omdat je bent gedekt door de No-Risk Garantie. Als je ervoor kiest om toch een lokale verzekering af te sluiten kom je niet in aanmerking voor een terugbetaling van deze extra gemaakte kosten. Mocht je twijfelen bij het ophalen van de auto, neem contact op met onze klantenservice via het (nood)nummer, wat vermeld staat op de autohuurvoucher.

Hoogte van het eigen risico

Het eigen risico varieert en is afhankelijk van het land en het geboekte autotype. De hoogte van het eigen risico is na te lezen in de voorwaarden per land en op de autohuurvoucher. Voor Noord-Amerika geldt het volgende: in Amerika is er geen eigen risico en in Canada bedraagt het eigen risico standaard CAD 800,-.

Banden, bodem, dak, spiegels en ramen

Beschadiging aan banden, bodem, dak, spiegels en ramen wordt niet standaard vergoed. In de Verenigde Staten zijn deze onderdelen wel verzekerd, met uitzondering van de banden. Het is mogelijk om hier ter plaatse een extraverzekering voor af te sluiten, maar wanneer je onze No-Risk Garantie kiest is dit soort schade gedekt en is het niet nodig een extra verzekering af te sluiten.

No-Risk Plus

Het eigen risico bedraagt vaak € 1500, echter kan dit op bepaalde locaties met grotere- en luxere auto's hoger uitvallen. In die gevallen bieden wij de No-Risk Plus aan, die het volledige bedrag van het eigen risico dekt. De kosten hiervan zijn € 7,50 per dag. Momenteel kan deze service alleen door ons Customer Service Team aan de boeking toegevoegd worden. Neem hierover contact op met het team.

Schade melden

Indien je gebruik hebt gemaakt van onze No-Risk Garantie en schade hebt aan de huurauto vragen we je om het Declaratie Formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Het formulier mag gestuurd worden naar [email protected]. Zodra alle documenten zijn ontvangen, zal de claim binnen zes weken worden behandeld. Lees de toepasselijke voorwaarden voor de No-Risk Garantie.