f Alamo.nl is lid van de ANVR - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Alamo.nl is lid van de ANVR

Kwaliteit, transparantie en betrouwbaarheid zijn erg belangrijk voor ons. Wij zijn al ruim 27 jaar boekingskantoor voor Alamo en gebruiken onze ervaring en kennis om u als klant zo goed mogelijk te bedienen. Dit heeft de ANVR beloond door ons als een van de eerste autoverhuurders het lidmaatschap toe te kennen. Dat betekent dat wij aan alle strenge reisvoorwaarden voldoen; eerlijke en transparante prijzen, een inbegrepen aansprakelijkheidsverzekering die alle kosten dekt en kwaliteitswaarborgen.

U kunt uw boeking met een gerust hart bij ons onderbrengen en u zal nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. U weet wat u geboekt heeft. In het uitzonderlijke geval dat u een klacht heeft bestaat er door het lidmaatschap van de ANVR ook de mogelijkheid u tot de Geschillencommissie Reizen te richten.

Wij zien de aansluiting bij de ANVR als een bevestiging van de kwaliteit waarvoor Alamo.nl instaat. U als consument staat bij ons altijd voorop. Ervaart u het zelf en boek nu uw huurauto en maak een keuze uit het wereldwijde aanbod. Heeft u nog vragen? De meeste vragen worden op onze website beantwoord, zoniet, neem dan contact op met ons ervaren salesteam

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •