f Auto huren Los Angeles voor uw rondreis door Amerika?
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Los Angeles Airport

Een auto huren voor Los Angeles kan voordelig en snel op Autoshuren.nl. Vergelijk en boek via Autoshuren.nl de beste autohuur tarieven van het grote aanbod huurauto’s in Los Angeles en ga goed voorbereid op rondreis door o.a. Californië. Als u boekt via Autoshuren.nl reserveren wij van tevoren een huurauto voor Los Angeles en ontvangt u hiervoor een voucher. Na aankomst met het vliegtuig op Los Angeles Airport kunt u dan met uw voucher de huurauto ophalen en direct genieten van uw autohuur rondreis door Amerika.

Lees meer

Geniet van uw rondreis met een Alamo huurauto

Met een huurauto die u ophaalt in Los Angeles kunt u alle kanten op. U kunt bijvoorbeeld de beroemde Highway 1 rijden van Los Angeles richting San Francisco. Hiervoor is een cabrio een zeer geschikte huurauto. Als u aankomt op de luchthaven van Los Angeles dan kunt u met de shuttlebus van Alamo naar de autoverhuurlocatie. Binnen 15 minuten bent u op de locatie waar u de huurauto in Los Angeles kunt ophalen.

Los Angeles is de stad van Hollywood, de Oscars, Rodeo Drive, Disneyland en de woonplaats van vele beroemdheden. De stad is groot en zonder huurauto kom je nergens. De route tussen Hollywood en Santa Monica Beach duurt met een huurauto bijvoorbeeld al 45 minuten. Ook is Los Angeles vaak het beginpunt van een mooie rondreis met een huurauto door Californië, Arizona en Nevada om nationale parken zoals de Grand Canyon en Bryce Canyon te bezoeken.

Waarom een auto huren in Los Angeles via Autoshuren.nl?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruime keuze aan huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Geen kosten bij inleveren op een andere locatie binnen Californië
√ Inclusief alle benodigde verzekeringen
√ Bij Alamo hoeft u niet een jaar in het bezit te zijn van uw rijbewijs
√ Een auto huren ter plaatse is altijd duurder

Het aanbod huurauto’s in Los Angeles

Of u nu op zoek bent naar een Minivan vanaf Los Angeles waarin u met het hele gezin comfortabel kunt reizen of een stoere SUV wilt rijden tijdens uw rondreis door de Verenigde Staten, op Autoshuren.nl vindt u huurauto’s in alle categorieën. Zo bieden wij voor ieder type reiziger een passende huurauto. De luchthaven is 24/7 geopend en geeft u de gelegenheid om bij aankomst altijd een auto te huren in Los Angeles.

Wat is er inclusief in de autohuur tarieven voor Los Angeles?

Als u een huurauto boekt voor Los Angeles via Autoshuren.nl kunt u altijd verzekerd de weg op. Onze autohuur tarieven voor Los Angeles zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Bent u met meerdere bestuurders? Kies dan voor het Gold pakket. U kunt dan ter plaatse 3 extra bestuurders bijschrijven op het huurcontract. Tevens ontvangt u met het Gold pakket een gratis tank benzine. Nog geen 25 jaar? Op Autoshuren.nl kunt u kiezen voor het Gold Underage pakket. Hiermee zijn ook bestuurders tussen de 21 en 25 jaar voldoende verzekerd!

 Contactinformatie

 Openingstijden

Hertz logo
LOS ANGELES AIRPORT
9000 AIRPORT BLVD
LOS ANGELES AP, (CA), 900450000 USA

  3105685100
Maandag:
24 Hrs - 24 Hrs
Dinsdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Woensdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Donderdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Vrijdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zaterdag:
24 Hrs - 24 Hrs
Zondag:
24 Hrs - 24 Hrs

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •