f Auto huren België? Voordelige tarieven op Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren België

Heeft u altijd al eens het bourgondische leven in België willen ontdekken? Reserveer dan nu uw huurauto op Autoshuren.nl. België staat bekend om zijn Vlaamse frieten, speciaal bieren en heerlijke chocolade. Maak een rondreis door België en ontdek de prachtige plekken die dit land rijk is. Naast de bekende steden Brussel en Antwerpen kunt u bijvoorbeeld aan de kust ook heerlijk toeven. Bij Autoshuren.nl huurt u altijd een auto met ongelimiteerd aantal kilometers. Het maakt dus niet uit hoeveel kilometer u rijdt. Bovendien zijn alle benodigde verzekeringen inclusief in het toch al voordelige prijstarief. Of u nu alleen, met uw partner of met het hele gezin reist, vanwege het brede aanbod aan huurauto’s zit er altijd wel eentje tussen die aan uw wensen voldoet. Wacht dus niet langer en huur vandaag nog uw huurauto op Autoshuren.nl.

Lees meer

Ontdek België met een Alamo huurauto

Iedereen kent België vanwege de hoofdstad Brussel. De stad huisvest onder meer het Europees Parlement en wordt daardoor ook wel de hoofdstad van Europa genoemd. Daarnaast zult u al bekend zijn met Antwerpen. Deze grote havenstad ligt vlakbij de Nederlandse grens en is populair bij de Nederlandse bevolking. Maar België heeft u meer te bieden. In het zuidoosten van het land bijvoorbeeld kunt u genieten van de natuur van de Ardennen. U kunt hier kajakken, wandelen en zelfs meedoen met survivaltochten. Kamperen in dit natuurgebied op één van de vele campings en bungalowparken is natuurlijk ook mogelijk. België grenst in het westen aan de Noordzee. U kunt hier genieten, indien het weer het toelaat, van de Belgische kust. Een veel bezochte kustplaat in België is Oostende. Bijna het hele jaar door kunt u in deze badplaats genieten van verse mosselen, maar in september zijn deze het lekkerst.

Begin uw roadtrip door Europa in België

België is het perfecte land als u Europa wilt ontdekken. U kunt vanaf Calais in Frankrijk bijvoorbeeld de oversteek maken naar het Verenigd Koninkrijk. Of u kunt ervoor kiezen om naar het zonnige Zuid-Frankrijk te rijden en hier de prachtige badplaatsen Nice, Cannes en Marseille te bezoeken.

Waarom een auto huren in België via Autoshuren.nl?

√ Ongelimiteerd aantal kilometers
√ De benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Ruim aanbod aan huurauto’s
√ Zonder extra kosten uw huurauto bij een andere Alamo verhuurlocatie in België terugbrengen

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •