f Finland - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Finland

Wie Finland zegt, zegt meren en een auto huren in Finland is de perfecte manier om het ‘land van duizend meren’ te ontdekken! Door deze vele meren bestaat maar liefst 10% van Finland uit water. Een vakantie in Finland is dan ook voor de echte waterliefhebbers weggelegd. In de zomer kunt u goed vlotten bouwen, kajakken, zwemmen, bootje varen en wild leven spotten. Droomt u van het noorderlicht of wilt u eens een hondensleetocht meemaken? Bezoek Finland dan in de winter.

Moeiteloos boeken

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte huurauto. Het gaat immers niet alleen om de eindbestemming maar ook over de reis zelf. Uw voorpret start al bij het boekingsproces. Het handige reserveringssysteem laat u op een transparante manier zien welke mogelijkheden aansluiten bij uw wensen. In één overzicht ziet u de beschikbare auto’s uit ons ruime aanbod. Zo wordt een auto huren in Finland echt heel eenvoudig. Heeft u toch nog vragen? Dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.

Inbegrepen bij een auto huren in Finland

Naast het eigen risico, zijn bij ons alle autoverzekeringen inbegrepen. U gaat compleet verzekerd op reis. De schadeverzekering, diefstalverzekering, maar ook de aansprakelijkheidsverzekering zijn inclusief. Het eigen risico op de auto is via onze No-Risk Garantie af te kopen. U betaald ter plaatse nog wel voor eventuele geboekte extra’s zoals een kinderzitje, winterbanden of extra bestuurders. Wilt u een auto huren in Finland? Klik hier voor de uitgebreide huurvoorwaarden of reserveer direct via onze website. U kunt ook boeken via onze klantenservice.

De voordelen van een auto huren in Finland via Autoshuren.nl

  • Alle benodigde verzekeringen inclusief.
  • Altijd verzekerd van een huurauto op vakantie.
  • Ruim aanbod aan diverse huurauto’s.
  • Voor slechts €3,50 per dag koopt u uw eigen risico af.
  • Mogelijk om de grens over te steken met Noorwegen en Zweden.

Een GPS huren  

Wilt u een auto huren in Finland en moeiteloos door de Finse wildernis navigeren? Geen probleem! Bij Autoshuren.nl is het mogelijk een GPS navigatiesysteem te huren. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw route en of u op tijd arriveert. Het is zelfs mogelijk de grens over te steken met buurlanden Noorwegen en Zweden. Reis langs de Botanische Golf, het noordelijke Rovaniemi naar Stockholm. U kunt letterlijk alle kanten op. Ervaar Finland op uw eigen manier.  

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •