f Autohuur tips - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Autohuur tips

Wij maken vaak zelf gebruik van een huurauto en delen graag onze autohuur tips met u. Ook de tips die wij ontvangen van onze klanten plaatsen wij online. Zo gaat u altijd goed voorbereid op pad met uw huurauto van Autoshuren.nl.

Creditcard op naam van de hoofdbestuurder

Creditcard op naam van de hoofdbestuurder

Wist u dat het bij het ophalen van uw huurauto verplicht is om een fysieke creditcard op naam van de hoofdbestuurder te kunnen overhandigen? Dit is ongeacht of u de autohuur al heeft betaald of niet. Houdt u er dan ook rekening mee dat u in de meeste gevallen de huurauto niet meekrijgt zonder deze creditcard. Maar waarom is dit verplicht en waar moet u nog meer rekening mee houden? U heeft ongetwijfeld diverse vragen en daarom geven wij u graag meer informatie.

Autoshuren.nl geeft 10 tips voor een autoreis met het gezin

Als ouder zijnde heb je het allemaal weleens meegemaakt: huilende of ruziënde kinderen op de achterbank van je auto. Of 400 keer moeten antwoorden op de vraag of het nog lang rijden is.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •