Bij Autoshuren.nl vergelijk je het uitgebreidste assortiment aan huurauto's en kun je rechtstreeks boeken bij 's werelds grootste autoverhuurders. Zo vind je altijd een auto die voldoet aan jouw wensen en budget. We werken samen met gerenommeerde autoverhuurders, waaronder Alamo, Enterprise, Europcar, Hertz, Budget en Thrifty. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze via Autoshuren.nl hun prijzen duidelijk vermelden, zodat je in één oogopslag kunt zien wat je betaald. We hanteren all-inclusive prijzen en bieden een helder overzicht van wat is inbegrepen in de prijs en wat je eventueel extra moet betalen.

ONZE PARTNERS

Enterprise is een internationaal opererend autoverhuurbedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is in de autoverhuursector. Ze bieden autoverhuur aan in meer dan 85 landen en hebben maar liefst 7.600 locaties wereldwijd. Het is onderdeel van Enterprise Holdings, samen met National en Alamo en staat bekend om het uitgebreide aanbod. Of je nu op zoek bent naar een kleine compacte auto of een ruime SUV, Enterprise heeft altijd een geschikte auto. Enterprise streeft naar een efficiënte en persoonlijke aanpak, zodat klanten altijd de beste service ervaren.

Alamo is gespecialiseerd in autoverhuur in Noord-Amerika, maar biedt ook huurauto's aan in het Caribisch gebied, Latijns-Amerika, Oceanië en Azië. Een handig voordeel van Alamo is dat ze op veel Amerikaanse luchthavens self-service incheckmogelijkheden bieden, wat waardevolle tijd bespaart. Hierdoor begin je snel en stressvrij aan jouw reis. Als onderdeel van Enterprise Holdings, samen met Enterprise en National, staat Alamo bekend om de betrouwbare service en uitgebreide aanbod in autoverhuur.

Europcar, als onderdeel van Europcar International, behoort tot een van de grootste autoverhuurbedrijven in Nederland. Met meer dan 10.000 locaties verspreid over 130 landen, biedt Europcar een wereldwijd netwerk van autoverhuur. Voor zowel vrije tijd of zakelijke doeleinden kan je een auto huren. Het assortiment omvat reguliere auto's, minibussen en bestelwagens, maar ook luxere voertuigen zoals cabrio's of hybride auto's. Europcar is een goede optie als je op zoek bent naar een auto voor een langere huurperiode.

Hertz, Dollar en Thrifty maken deel uit van de Hertz Corporation, een dochteronderneming van Hertz Global Holdings. Met maar liefst 10.200 locaties verspreid over Noord-Amerika, Europa, het Caribisch gebied, Latijns-Amerika, Afrika, het Midden-Oosten, Azië, en Oceanië, heeft Hertz Corporation een uitgebreid wereldwijd netwerk van autoverhuur. Hertz staat bekend om de langdurige aanwezigheid in de autoverhuursector en biedt een hoogwaardige klantenservice.

Thrifty is een onderdeel van Hertz Corporation en heeft een netwerk van meer dan 300 goed bereikbare autoverhuurlocaties in de Verenigde Staten, waarvan veel op luchthavens gevestigd zijn. Daarnaast heeft Thrifty ook locaties in Europa, het Caribisch gebied, Afrika, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Het bedrijf biedt een ruime selectie aan autotypes, variërend van mini-auto's tot SUV's en minibusjes.

Autoverhuurorganisatie Budget heeft een netwerk van meer dan 300 locaties in 28 landen. Naast het aanbieden van reguliere huurauto's, is Budget ook voorzien van minivans, wat een handige optie is voor grotere groepen reizigers. In Nederland zijn er maar liefst 13 Budget locaties, inclusief alle belangrijke luchthavens. Het bedrijf staat bekend om de betaalbare prijzen en vriendelijke service, waardoor het een aantrekkelijke keuze is.