Kennis is macht

Aan de balie arriveren zonder creditcard waardoor je de auto niet meekrijgt? In nood tijdens de reis maar je weet niet hoe je ons kan bereiken? Dit gaat jou niet gebeuren, omdat jij de onderstaande informatie goed heb doorgenomen! Zijn we iets vergeten, waardoor je toch nog met een vraag zit? Bel of mail ons dan gerust. Daar is onze goed bereikbare Customer Service tenslotte voor! 

FAQ

Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk en we zijn goed bereikbaar, maar buiten kantooruren vind je wellicht het antwoord op je vraag hier.

 

Creditcard

Wanneer je boekt via Autoshuren.nl, heeft de hoofdbestuurder een creditcard op eigen naam nodig om de auto te kunnen ophalen.

Verzekeringen

Uiteraard wil je dat alle verzekeringen goed geregeld zijn. Bij Autoshuren.nl zijn de benodigde verzekeringen standaard inbegrepen in de huurprijs. Het eigen risico kan afgekocht worden met onze No-Risk Garantie.

No-Risk Garantie

Met onze eigen No-Risk Garantie koop je gemakkelijk het eigen risico af en kan je zonder zorgen de weg op.

Wijzigen en annuleren

Iets wijzigen of een boeking annuleren? Dat kan, en is kosteloos! Lees hier meer over de voorwaarden die van toepassing zijn.

Algemene Voorwaarden

Wij werken met verschillende lokale partners die hun eigen huurvoorwaarden hebben. Daarnaast hebben wij onze eigen Algemene Voorwaarden.

De Huurauto ophalen

Een auto huren kan overweldigend zijn. Daarom hebben we de belangrijkste zaken voor je onder elkaar gezet. Zo haal je zonder zorgen jouw auto op.

De Huurauto terugbrengen

Laten we de rit soepel beëindigen! Denk aan de volgende zaken bij het inleveren van de huurauto.

One-ways en grenzen over

Misschien wil je de huurauto inleveren op een andere locatie dan dat je deze opgehaald hebt, of wil je een grens over. Soms kan dit kosteloos en soms niet. 

Tolwegen

We begrijpen dat je liever de scenic route neemt! Maar soms is gebruikmaken van een tolweg onvermijdelijk om van A naar B te komen. Lees onze tips om zo voordelig mogelijk de weg over te gaan.

Inbegrepen in de prijs

Hoe transparanter, hoe beter, vinden wij. Daarom proberen we je zo duidelijk mogelijk te informeren over onze tarieven en wat er wel en niet is inbegrepen. 

Extra's

Soms zijn extra's zoals een kinderzitje of een GPS nodig. Omdat Autoshuren.nl afhankelijk is van lokale partners, kan de beschikbaarheid van deze extra's niet op voorhand worden gegarandeerd. Bekijk de mogelijkheden.

Ongeval, schade of pech

Niets is belangrijker dan met een veilig gevoel de weg op te gaan. Let op de volgende punten om rekening mee te houden.

Veilig huren

Veilig reizen in een hygiënische huurauto, niet geheel onbelangrijk toch? Lees hier hoe wij de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers waarborgen.

Word member

Voor de autohuurder die zoekt naar de meest voordelige prijzen, aanbiedingen en beste voorwaarden. Word ook Member!

Reisagenten

Wij denken graag mee met reisagenten. Lees hier over de voordelen en het maken van een account.