f Bekijk het laatste nieuws van Alamo.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Nieuws

Alamo.nl houdt u graag op de hoogte van het laatste nieuws en trends omtrent autohuur. Daarnaast geven we aan waar in het land u Alamo.nl kunt ontmoeten op bijvoorbeeld beurzen. Ook informatie over de autoverhuurlocaties, service en de huurauto’s van Alamo delen wij regelmatig met u.

voucher

De Autohuur-voucher

Wereldwijd is er door de coronacrisis een uitzonderlijke situatie ontstaan. Kunt u als gevolg hiervan uw reis niet meer maken? Dan kunt u kiezen voor de Autohuurvoucher. Met deze voucher behoudt u het volledige bedrag van de boeking en kunt u deze gebruiken voor een nieuwe reservering op een ander tijdstip en bestemming naar keuze.

faq

Coronavirus en uw huurautoreservering – veelgestelde vragen

Wereldwijd hebben wij allen te maken met de impact van het coronavirus. Wij begrijpen dat u in deze situatie met vragen kan zitten over uw reservering en we doen er alles aan u zo goed en adequaat mogelijk te helpen. Wilt u graag weer op vakantie, maar heeft u vragen over de veiligheid of de maatregelen ter plaatse? Of wilt u toch graag wijzigen of annuleren? Dan kunt u nu bij Autoshuren.nl gratis uw boeking wijzigen of annuleren tot 48 uur voor vertrek, waarbij u het volledige huurbedrag krijgt teruggestort.

Aanbod autohuur in Europa groeit

Aanbod autohuur in Europa groeit

Autoverhuurder Alamo, een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika, heeft dankzij een samenwerking met Enterprise in een rap tempo haar Europese netwerk verder uitgebreid.

Autoshuren.nl steunt 'Wij gaan geen dekens brengen'

Autoshuren.nl steunt ‘Wij gaan geen dekens brengen’

‘Wij gaan geen dekens brengen’ is een initiatief van fotograaf Thijs Heslenfeld en is bedoeld om meer dan de ongelijkwaardigheid en de afhankelijkheid van de Syrische vluchtelingen te benadrukken.

Alamo rent a car 25 jaar in Nederland

Autoverhuurder Alamo is dit jaar 25 jaar actief op de Nederlandse markt. In 1990 startte Target Benelux als General Sales Agent (GSA) voor Alamo met autohuur in Amerika en Canada.

Autoshuren.nl geeft 10 tips voor een autoreis met het gezin

Als ouder zijnde heb je het allemaal weleens meegemaakt: huilende of ruziënde kinderen op de achterbank van je auto. Of 400 keer moeten antwoorden op de vraag of het nog lang rijden is.

Autoverhuurder Autoshuren.nl biedt klant 24 uur tevredenheidsgarantie

Autoverhuurder Autoshuren.nl biedt klant 24 uur tevredenheidsgarantie

Na een lange vermoeiende reis naar Noord-Amerika is het enige wat de klant wil die huurauto zo snel mogelijk ophalen en naar het hotel of appartement rijden.

Succesvolle start van 2015 voor Autoshuren.nl

Succesvolle start van 2015 voor Autoshuren.nl

Positieve eindejaar cijfers en een spectaculaire Vakantiebeurs in Utrecht: Autoshuren.nl start 2015 met heel veel zin en vertrouwen. Op de Nederlandse markt is het online boeken van huurauto’s nog altijd immens populair.

Enterprise, National en Alamo

Enterprise, National en Alamo scoren uitstekend in J.D. Power autohuur onderzoek

Enterprise Rent-A-Car is het hoogst scorende autoverhuur merk in de J.D. Power 2014 North American Rental Car Satisfaction StudySM.

Autoshuren.nl biedt klant meer opties

Autoshuren.nl biedt klant meer opties

De zomer is nog maar net voorbij maar de echte fanatieke reiziger is alweer druk bezig met de voorbereidingen van een volgende vakantie. Om deze reizigers te ‘belonen’ biedt Autoshuren.nl haar klanten diverse extra opties.

Autoshuren.nl constateert groei in Europese bestemmingen

Autoshuren.nl constateert groei in Europese bestemmingen

De zomer is nog in volle gang maar bij Autoshuren.nl wordt er nu al gesproken van een succesvol seizoen. De populaire autoverhuurder constateert een flinke toename voor verhuur bestemmingen in Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland.

auto huren peru

Boekingen Brazilië verdubbeld, Peru nieuwe bestemming

Autoshuren.nl heeft het afgelopen jaar de vraag naar Latijns-Amerika gestaag zien groeien. Onlangs voegde Autoshuren.nl Peru toe aan haar groeiende aanbod in de regio, na eerder al Chili en Brazilië toegevoegd te hebben.

SUV populaire autohuurcategorie

SUV populaire autohuurcategorie

De Intermediate SUV is de meest gewilde autohuurklasse in Noord-Amerika onder klanten van Autoshuren.nl. In vergelijking met vorig jaar zijn de autohuurreserveringen van deze klasse met maar liefst 25% gestegen.

betaal ter plaatse in amerika of canada

Betaal lokaal in Canada en Amerika

Naast de mogelijkheid om de autohuur per factuur, IDEAL, PayPal of credit card te voldoen, biedt Autoshuren.nl ook de optie om een zogenaamde ‘unpaid’ boeking te maken. Hierbij betaalt de klant ter plaatse bij het ophalen van de auto in de lokale munteenheid en kan op deze manier profiteren van koersvoordeel.

autohuur trends 2014

Autohuur trends volgens Autoshuren.nl

Autoshuren.nl signaleert momenteel meerdere trends op het gebied van autohuur die op positieve wijze bijdragen aan de boekingscijfers over het eerste kwartaal van dit jaar. “De consument is inmiddels vertrouwd met het online boeken van autohuur.

Autoshuren.nl werkt aan klanttevredenheid

Autoshuren.nl werkt aan klanttevredenheid

In samenwerking met Zoover heeft autoverhuurder Autoshuren.nl de klanttevredenheid van haar huurders onderzocht. De inspanningen die zijn gedaan om de website gebruiksvriendelijker te maken, blijken vruchten af te werpen.

Autoshuren.nl start 2013 met record aantal boekingen

Autoshuren.nl start 2013 met record aantal boekingen

Autoverhuurder Autoshuren.nl kan 2013 niet beter beginnen: de groeiende autoverhuurder sluit namelijk de eerste maand van het nieuwe jaar af met een record aantal boekingen.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •