f Nieuws omtrent autohuur - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste trends en nieuws omtrent autohuur. Ook informatie over de autoverhuurlocaties, service en de huurauto’s van Autoshuren.nl delen wij regelmatig met u. Daarnaast raden wij u aan u gratis in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat u altijd op de hoogte bent.

het gezicht achter uw boeking

Het gezicht achter uw boeking

Uw autohuur boeking is bij ons in goede handen. Wie is “ons” vraagt u zich misschien af? Wij zijn Target Travel Services en al meer dan 30 jaar een officieel boekingskantoor voor uw huurauto . Dat doen we via Autoshuren.nl. Uiteraard wordt uw reservering zorgvuldig en professioneel afgehandeld door ons customer service team, maar het is belangrijk dat u weet wie het gezicht is achter uw boeking.

Aanbod autohuur in Europa groeit

Aanbod autohuur in Europa groeit

Autoverhuurder Alamo, een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika, heeft dankzij een samenwerking met Enterprise in een rap tempo haar Europese netwerk verder uitgebreid.

Autoverhuurder Autoshuren.nl biedt klant 24 uur tevredenheidsgarantie

Autoverhuurder Autoshuren.nl biedt klant 24 uur tevredenheidsgarantie

Na een lange vermoeiende reis naar Noord-Amerika is het enige wat de klant wil die huurauto zo snel mogelijk ophalen en naar het hotel of appartement rijden.

Autoshuren.nl constateert groei in Europese bestemmingen

Autoshuren.nl constateert groei in Europese bestemmingen

De zomer is nog in volle gang maar bij Autoshuren.nl wordt er nu al gesproken van een succesvol seizoen. De populaire autoverhuurder constateert een flinke toename voor verhuur bestemmingen in Spanje, Frankrijk, Italië en Duitsland.

auto huren peru

Boekingen Brazilië verdubbeld, Peru nieuwe bestemming

Autoshuren.nl heeft het afgelopen jaar de vraag naar Latijns-Amerika gestaag zien groeien. Onlangs voegde Autoshuren.nl Peru toe aan haar groeiende aanbod in de regio, na eerder al Chili en Brazilië toegevoegd te hebben.

SUV populaire autohuurcategorie

SUV populaire autohuurcategorie

De Intermediate SUV is de meest gewilde autohuurklasse in Noord-Amerika onder klanten van Autoshuren.nl. In vergelijking met vorig jaar zijn de autohuurreserveringen van deze klasse met maar liefst 25% gestegen.

betaal ter plaatse in amerika of canada

Betaal lokaal in Canada en Amerika

Naast de mogelijkheid om de autohuur per factuur, IDEAL, PayPal of credit card te voldoen, biedt Autoshuren.nl ook de optie om een zogenaamde ‘unpaid’ boeking te maken. Hierbij betaalt de klant ter plaatse bij het ophalen van de auto in de lokale munteenheid en kan op deze manier profiteren van koersvoordeel.

autohuur trends 2014

Autohuur trends volgens Autoshuren.nl

Autoshuren.nl signaleert momenteel meerdere trends op het gebied van autohuur die op positieve wijze bijdragen aan de boekingscijfers over het eerste kwartaal van dit jaar. “De consument is inmiddels vertrouwd met het online boeken van autohuur.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •