f No Risk Declaratie formulier - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

No Risk Declaratie formulier

Indien u een No-Risk Garantie heeft afgesloten en onverhoopt kosten heeft gemaakt die betrekking hebben op schade- (CDW) en/of diefstalverzekering (TP), dan kunt u deze kosten declareren via dit online formulier. Deze kosten betaalt Target Travel volledig aan u terug met een maximum van het eigen risico. Dit staat vermeldt in de voorwaarden van de No-Risk Garantie Heeft u schade aan banden, bodem of dak van de huurauto? Ook deze kosten vergoeden wij.

Wat moet u doen?

U vult onderstaand schaderapport in en voegt de volgende documenten bij:

  • Betaalbewijs (creditcard afschrift of bon voor contante betaling)
  • Lokaal huurcontract van de autoverhuurder
  • Schaderapport van de lokale autoverhuurder
  • Politierapport (indien beschikbaar)

Nadat wij het declaratie formulier en alle bijgevoegde stukken ontvangen hebben, zal onze afdeling klantenservice de claim in behandeling nemen. Uiteraard houden wij u op de hoogte van de voortgang van de afwikkeling. U kunt natuurlijk de declaratie ook per post of e-mail aan ons toesturen, houd dan wel rekening met een verwerkingstermijn van een aantal weken.
Tip: Heeft u schade? Maak foto’s, bewaar alle bonnen van eventuele extra kosten en maak een kopie voor uzelf!

Verkeersboetes, eigen verantwoordelijkheid

Verkeersboetes kunt u niet declareren en zijn voor eigen rekening. In de meeste gevallen zal de verhuurder u een bericht sturen van de verkeersovertreding. Het is mogelijk dat de autoverhuurder administratie kosten in rekening brengt. Het officiële procesverbaal ontvangt u van de lokale overheid. U bent zelf verantwoordelijk voor de afhandeling van dit procesverbaal inclusief het voldoen van de betaling van de verkeersovertreding of indien u in beroep gaat tegen de beslissing. Indien het procesverbaal niet duidelijk is, zult u contact moeten opnemen met de lokale overheid. Alamo.nl kan hierin helaas niet bemiddelen.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •