EEN WARM WELKOM

Welkom bij Autoshuren.nl, waar persoonlijke service onze drijfveer is. Boekingen voor Autoshuren.nl worden onderbracht bij Target Travel Services. Ons gebruiksvriendelijke platform vereenvoudigt het zoeken naar de ideale auto tegen de meest concurrerende tarieven. Als je vragen hebt, staat onze goed bereikbare klantenservice voor je klaar via het telefoonnummer +31 30 693 0136 of per mail. Of het nu gaat over de voordelen van onze No Risk Garantie of over ons uitgebreide netwerk van 20.000 locaties, onze ondersteuning is 24/7 beschikbaar.

Image
Kantoor TTM

Tientallen jaren ervaring

Sinds Alamo ruim 30 jaar geleden actief werd op de Nederlandse markt, zijn de medewerkers van Autoshuren.nl al bezig met autohuur. Autoshuren.nl is om die reden pionier geweest op het gebied van online autoverhuur en een van de eerste die zich op deze markt heeft gewaagd. Deze ervaring heeft onze klantenservice het belang bijgebracht van persoonlijke interactie en snelle service.

Transparante informatie

Het vinden van de juiste huurauto leidt vaak tot vragen, vooral over de verzekeringen. We zetten ons in om informatie te verstrekken die glashelder en uitgebreid is, voor, tijdens en na je boeking. Onze vouchers geven aan wat is inbegrepen in je huurovereenkomst en wat daarbuiten valt.

Risicovrij boeken

We begrijpen dat praatjes geen gaatjes vullen. Daarom is het aanbieden van een risicovrij boekingsproces onze prioriteit. Bij Autoshuren.nl willen we een risicovrije garantie bieden. Afhankelijk van je bestemming kun je moeiteloos je reservering tussen 48 en 24 uur voor vertrek kosteloos annuleren. Bovendien moedigen we je aan om het risico op je bestemming tot een minimum te beperken. Door te kiezen voor onze No-Risk Garantie verlaag je je eigen risico tot slechts nul euro, een geruststellende gedachte als je aan je reis begint.

Boeken tegen de beste prijs

Hoewel de belofte van risicovrij boeken geruststellend is, is het zekerstellen van de beste deal net zo belangrijk. Daarom werken we samen met gerenommeerde autoverhuurders - Alamo, Enterprise, National, Thrifty, Budget, Hertz en Europcar. Door deze samenwerking ben je altijd verzekerd van de meest concurrerende tarieven. Flexibiliteit en goede service staan centraal, zodat je altijd een huurauto vindt die naadloos aansluit bij jouw reiswensen en budget.

24/7 Autohuur

We zorgen voor een snelle verwerking van je huurautoreserveringen, zelfs op late uren en in het weekend. Persoonlijke service blijft voor ons van het grootste belang. Als je tijdens kantooruren contact met ons opneemt, staat er altijd een medewerker voor je klaar. Mochten er zich ter plaatse problemen voordoen, wees gerust, onze 24/7 hulplijn voor noodgevallen is altijd bereikbaar.  

Vaste klanten

Veel van onze klanten vertrouwen al jaren autoverhuur toe aan Autoshuren.nl. Deze loyaliteit wordt zeer gewaardeerd en daarom nodigen wij je uit om deel te nemen aan ons exclusieve Members Only programma. Als Member ontvang je na een eenmalig inschrijfgeld van € 17,50 altijd 5% korting op jouw boekingen. Je kunt vanaf je eerste boeking lid worden en van de voordelen profiteren.

Image
alamo
Image
enterprise
Image
europcar
Image
hertz
Image
thrifty
Image
budget