f Over ons - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Over ons

Sinds 1995 wordt via Autoshuren.nl online autohuur aangeboden door Target Travel Services in Maarssen. Het verkoopkantoor van Target Travel Services is gespecialiseerd in marketing en verhuur van auto’s wereldwijd. Op Autoshuren.nl kunt u wereldwijd een auto huren bij een van onze verhuurders. Uw auto is inclusief alle verzekeringen en we werken met gunstige annulerings- en wijzigingsvoorwaarden.

30 Jaar autohuur ervaring

Sinds Alamo meer dan 30 jaar geleden actief werd op de Nederlandse markt., zijn de medewerkers van autoshuren.nl al bezig met autohuur. Autoshuren.nl ontstond later, maar was ruim 28 jaar geleden een van de eerste online autohuur aanbieders. Die jarenlange ervaring maakt dat wij weten dat persoonlijk contact en snelle service belangrijk is voor u als klant.

Duidelijke informatie

Met name over verzekeringen zijn vaak veel vragen. Wij streven ernaar de informatie niet alleen op onze website, maar ook tijdens het boekingsproces zo duidelijk en volledig mogelijk te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld op het voucher duidelijk lezen wat er wel en niet inbegrepen is in de autohuur.

24/7 service

Wij zorgen er voor dat uw autohuur reservering zo snel mogelijk verwerkt wordt en persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Zo zijn we, naast onze reguliere openingstijden, 24/7 bereikbaar in geval van nood. Wij staan klaar voor u en helpen u graag weer op weg.

Vaste klanten

Een groot aantal van onze klanten boekt hun huurauto al jarenlang via Autoshuren.nl. Wij stellen dat zeer op prijs en wij bieden u dan ook de mogelijkheid om Members Only te worden. Als Member ontvangt u, na de eenmalige aanmeldkosten van € 17,50, een vaste korting van 5% op al uw boekingen. Ook bij uw allereerste boeking kunt u al lid worden en direct profiteren van een korting op uw huurauto.

Enterprise Holdings Inc.

Alamo is onderdeel van Enterprise Holdings Inc. Enterprise Holdings, een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika, is eigenaar van Alamo, Enterprise en National. Alamo is in 1976 gestart met 4 locaties in Florida en groeide al snel uit tot een van de grootste autoverhuurders in Noord-Amerika. Inmiddels heeft Alamo wereldwijd meer dan 2.000 autohuur locaties. Elke dag maken vele tienduizenden klanten gebruik van de huurauto’s en service van Alamo.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •