Logo Alamo.nl

Inloggen

Extra bestuurder

Gaat u lange afstanden rijden en wilt u niet de enige bestuurder zijn? Kies dan voor een extra bestuurder. Op sommige bestemmingen kan een toeslag gelden voor medebestuurders. Een bestemming waar zeker geen kosten in rekening wordt gebracht voor extra bestuurders is Californië (USA).

Extra bestuurders in Noord Amerika

Er is een aantal Amerikaanse staten, zoals bijvoorbeeld Utah en New York, waar de extra bestuurder ook zonder kosten kan worden bijgeschreven. U dient dan wel getrouwd te zijn. Heeft u voor uw autohuur in Noord-Amerika gekozen voor een Autoshuren.nl Gold of Gold Underage pakket? Dan hoeft u geen extra kosten te betalen voor de extra bestuurder. U kunt dan drie extra bestuurders opgeven. Het bijschrijven van een extra bestuurder gebeurt wanneer u de huurauto ophaalt.

Let op: zowel de hoofdbestuurder als de extra bestuurder zijn verplicht hun rijbewijs te laten zien op locatie. Ook het huurcontract dient door beide bestuurders te worden ondertekend. Alle bestuurders moeten persoonlijk aanwezig zijn bij het ophalen van de huurauto.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •