f Auto huren Verenigd Koninkrijk? Goede tarieven op Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Verenigd Koninkrijk

Bent u benieuwd hoe het is om aan de linkerkant van de weg te rijden? Boek dan nu uw huurauto op Autoshuren.nl voor uw rondreis door het Verenigd Koninkrijk! Alamo heeft veel autoverhuur locaties in het Verenigd Koninkrijk, dus er is altijd wel een huurauto beschikbaar in de buurt van uw bestemming. Bij Autoshuren.nl mag u een ongelimiteerd aantal kilometers met uw huurauto rijden. Tevens heeft u een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid en zijn de lokale belastingen en/of luchthavenbelastingen inbegrepen in het tarief. Voor een bedrag van €3,50 per dag heeft u onze no-risk verzekering en kunt u zorgeloos in uw huurauto rijden. 

Lees meer

Ontdek het Verenigd Koninkrijk

Het Verenigd Koninkrijk bestaat uit Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het is een zeer uitgestrekt koninkrijk waardoor het landschap zeer divers is. De nationale parken, meren en bossen zijn echter minder bekend dan de grote steden zoals Londen, Manchester, Birmingham, Glasgow, Edinburgh, Cardiff en Belfast maar zijn minstens zo interessant om te bezoeken. Rijd naar de kustlijn voor de enige echte Britse fish and chips, of drink een pint of Guiness in een typisch Engelse pub. Daarnaast is het een belevenis om in een traditionele cottage in het Lake District te overnachten.

Maak een rondreis met uw huurauto langs de grote steden in het Verenigd Koninkrijk

Bij Autoshuren.nl maakt het niet uit hoeveel kilometer u rijdt tijdens uw huurperiode hierdoor kunt u de grote steden in het Verenigd Koninkrijk makkelijk bereiken. Daarnaast maakt het bij Autoshuren.nl niet uit waar u uw huurauto weer inlevert (neem contact op met Autoshuren.nl voor de exacte drop off kosten als u voor deze optie kiest). Rijd met uw huurauto als u de metropool Londen gezien heeft naar Birmingham. Dit is na Londen de grootste stad van Engeland en hoewel het vroeger het centrum van de Britse metaalindustrie was, is het tegenwoordig een hippe stad met moderne hoogbouw

Waarom een auto huren in het Verenigd Koninkrijk via Alamo

√ Zoveel kilometers rijden als u wilt
√ Verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid
√ Een auto huren ter plaatse is vaak duurder
√ Goedkoop het eigen risico afkopen Grote diversiteit aan huurauto’s

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •