Auto huren in Frankrijk

Een auto huren in Frankrijk via Autoshuren.nl is zonder zorgen en risico. Of je nu een huurauto zoekt voor zaken of plezier, wij begrijpen hoe belangrijk het is om een betrouwbaar en comfortabel vervoermiddel te hebben. Daarom zijn bij ons alle benodigde verzekeringen, lokale belastingen en eventuele luchthavenbelasting áltijd inbegrepen in de prijs. Ook rijd je in bijna alle gevallen met ongelimiteerde kilometers. Dit betekend dat je zo ver kan rijden als je zelf wilt, zonder dat daar extra kosten voor in rekening worden gebracht. Nooit meer onnodige extra's bijboeken aan de balie dus!

Kosteloos annuleren tot 48 uur van tevoren.

Voordelig het eigen risico afkopen met onze No-Risk Garantie.

All-inclusive en transparante prijzen.

Bordeaux
Lyon
Nantes
Nice
Parijs
Strasbourg

Autohuur met persoonlijke service

Bij Autoshuren.nl is klanttevredenheid en persoonlijke service de hoogste prioriteit. Voor, tijdens en na je autohuur in Frankrijk staat ons toegewijde Customer Service team 24/7 voor je klaar. Wij geloven in transparante prijzen, zonder verborgen kosten of verrassingen, zodat jij verzekerd bent van een stressvrije huurervaring. Met onze eigen No-Risk Garantie koop je voor slechts € 3,50 per dag je eigen risico af. Mocht de huurauto beschadigd raken, dan vergoeden wij het schadebedrag tot € 1.500, ongeacht wie de veroorzaker van de schade is! Tijdens het boekingsproces kan je deze eenvoudig toevoegen. Ook zie je hier welke andere extra's er mogelijk zijn voor jouw huurauto in Frankrijk. Denk hierbij aan een one-way of grensoverschrijding, kinderzitje of GPS. Deze extra's boek je van tevoren en betaal je ter plaatse. Uiteraard zie duidelijk in het overzicht welk bedrag je dan ter plaatse nog moet afrekenen.

Flexibele annulering bij jouw autohuur in Frankrijk

Wij begrijpen dat reisplannen kunnen veranderen. Daarom biedt Autoshuren.nl flexibele annuleringsvoorwaarden bij élke boeking. Hierdoor heb je de vrijheid om je reservering te wijzigen of annuleren zonder extra kosten, tot 48 uur voor vertrek. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan, aangezien je alleen voor je huurauto betaalt als je deze ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Het loont dus vaak om vroeg te boeken, zodat je de voordeligste prijs vastzet! Mocht je toch nog dezelfde auto op een later moment voordeliger terugvinden op onze website? Dan boeken wij deze kosteloos voor je om. Wij geloven écht in de beste service, voor de best beschikbare prijs. Heb je een huurauto geboekt voor Frankrijk en wil je de periode of het autotype wijzigen? Dan betaal je alleen het eventuele prijsverschil.

Samenwerking met erkende autohuurpartners

Kies je voor Autoshuren.nl, dan krijg je toegang tot een uitgebreid wagenpark van goed onderhouden en grondig schoongemaakte voertuigen. Omdat wij met verschillende erkende partners werken, is er altijd een geschikte auto beschikbaar voor elke gelegenheid. Of je nu een compacte auto nodig hebt om een stad te verkennen, een ruime minibus voor een familievakantie of een luxe sedan voor een zakenreis, Autoshuren.nl heeft het voor je. Boek je het liefst bij een bepaalde partner, maar wel met de goede voorwaarden, fijne klantenservice en scherpe prijzen van Autoshuren.nl? Geen probleem. Tijdens het boekingsproces zie je in het overzicht aangegeven bij welke van onze partners je boekt. Zo weet je al ver van tevoren bij welke balie je de huurauto in Frankrijk kan ophalen.

Handig om te weten

CREDITCARD en autohuur

Tijdens het ophalen van de auto is het verplicht om een creditcard op naam van de hoofdbestuurder te tonen. Dit is ook het geval als je de auto betaald hebt met een andere betaalmethode, zoals iDeal.

ONE WAYS EN DE GRENS OVER

De grens over kan op de meeste bestemmingen. Het oversteken van de grens of meerdere grenzen kan tijdens een rondreis zijn, maar ook bij een one-way. Bij een one-way betaal je meestal wel een extra toeslag.

ONZE NO-RISK GARANTIE

Wij willen dat jij zorgeloos op reis kan. Met onze No-Risk Garantie is jouw eigen risico gedekt. Raakt de huurauto beschadigd, dan vergoeden wij het schadebedrag tot € 1500, ongeacht wie de veroorzaker van de schade is.