f Auto huren in Californië? - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Californië

Bent u van plan een auto te huren in Californië voor uw rondreis door het westen van Amerika? Autoshuren.nl heeft meerdere locaties in Californië waar u een voordelige huurauto kunt reserveren. Alamo biedt autohuur aan in verschillende steden, waaronder San Francisco en Los Angeles en biedt een All Inclusive verzekeringspakket. Of u nu kiest voor Alamo Fully Inclusive of Alamo Gold, u kunt altijd zorgeloos genieten van uw autorondreis door West-Amerika.

Lees meer

Ontdek Californië met een huurauto

Door het diverse aanbod verhuurlocaties bij Autoshuren.nl kunt u zelf uw rondreis samenstellen door Californië en omgeving. Volg bijvoorbeeld de beroemde Highway 1 en bezoek met uw huurauto de steden San Francisco en Los Angeles. Deze prachtige scenic route volgt de kustlijn van de Grote Oceaan. Tijdens deze rit komt u langs sfeervolle plaatsjes als Monterey, Pismo Beach en San Luis Obispo. Ideale plekken om onderweg, of juist aan het einde van uw reis, te relaxen en te genieten aan het strand.

In Californië vindt u onder meer de nationale parken Yosemite National Park en Death Valley. Deze nationale parken zijn met een huurauto goed te bereiken. Let er wel op dat het in onze zomermaanden erg heet kan zijn in deze gebieden. Onze tip? Neem extra (koud) water mee en een parasol of paraplu tegen de felle zon. In de winter kan het lastig zijn om naar Yosemite National Park te rijden, vanwege de besneeuwde Tioga Pass. Alternatieve routes zijn mogelijk, maar houdt er rekening mee dat uw reistijd dan wel langer wordt. Controleer dan ook altijd van tevoren of de Tioga Pass geopend is.

Een auto huren in het westen van Amerika

Het is mogelijk om uw reis door Californië te combineren met andere staten zoals Nevada, Utah en Arizona waar u het bruisende Las Vegas, Salt Lake City en Denver kunt bezoeken. Alamo beschikt tevens over de mogelijkheid om uw huurauto in deze steden in te leveren. U hoeft zo niet terug te rijden naar de autoverhuur locatie en bespaart tijd tijdens uw rondreis door het westen van de Verenigde Staten. Binnen Californië kunt u meestal zonder drop-off kosten de huurauto inleveren op een andere terugbrenglocatie.

Wat is inclusief in het autohuur tarief?

Met een huurauto van Autoshuren.nl gaat u goed verzekerd de weg op. De tarieven voor een huurauto in Californië zijn all inclusive. Zo zijn ongelimiteerde kilometers en belangrijke verzekeringen, zoals schade, diefstal en aansprakelijkheid altijd inbegrepen. In het westen van Amerika rijdt u al snel lange afstanden. Daarom kunt u via ons uw medereiziger bijschrijven als extra bestuurder op het huurcontact. U hoeft zich dus ter plaatse geen zorgen te maken, want een auto huren in Californië is zonder risico.

Waarom een auto huren in Californië bij Autoshuren.nl?

√ Een auto huren in Californië is inclusief ongelimiteerde kilometers

√ Eenvoudig uw auto annuleren of wijzigen

√ Inclusief benodigde verzekeringen

√ Afkopen van uw eigen risico voor slechts € 3,50 per dag

√ Ervaren customer service die 24/7 bereikbaar is.

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •