Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Californië

Bent u van plan een auto te huren in Californië voor uw rondreis door het westen van Amerika? Autoshuren.nl heeft meerdere locaties in Californië waar u een voordelige huurauto kunt reserveren. Alamo biedt autohuur aan in verschillende steden, waaronder San Francisco en Los Angeles en biedt een All Inclusive verzekeringspakket. Of u nu kiest voor Alamo Fully Inclusive of Alamo Gold, u kunt altijd zorgeloos genieten van uw autorondreis door West-Amerika.

Lees meer

Ontdek Californië met een huurauto

Door het diverse aanbod autoverhuurlocaties bij Alamo kunt u zelf uw rondreis samenstellen door Californië en omgeving. Volg de beroemde Highway 1 en bezoek met uw huurauto de steden San Francisco en Los Angeles. Deze prachtige scenic route volgt de kustlijn van de Grote Oceaan. Tijdens deze rit komt u langs sfeervolle plaatsjes als Monterey, Pismo Beach en San Luis Obispo. Deze plaatsen bieden ook uitstekende mogelijkheden om een aantal dagen te relaxen en te genieten van het strand en bijvoorbeeld een surfles te volgen.

In Californië vindt u de nationale parken Yosemite National Park en Death Valley. Deze nationale parken zijn met een huurauto goed te bereiken. Let op dat het in de zomer erg heet kan zijn in Death Valley en dat u extra water meeneemt tijdens uw reis door dit park. De bereikbaarheid van Yosemite National Park met een huurauto kan in de winter beperkt zijn vanwege de besneeuwde Tioga Pass. Controleer voordat u Yosemite bezoekt altijd of de Tioga Pass geopend is.

Een auto huren in het westen van Amerika

Het is mogelijk om uw reis door Californië te combineren met andere staten zoals Nevada, Utah en Arizona waar u het bruisende Las Vegas, Salt Lake City en Denver kunt bezoeken. Alamo beschikt tevens over de mogelijkheid om uw huurauto in deze steden in te leveren. U hoeft zo niet terug te rijden naar de autoverhuur locatie en bespaart tijd tijdens uw rondreis door het westen van de Verenigde Staten. Binnen Californië kunt u meestal zonder drop-off kosten de huurauto inleveren op een andere terugbrenglocatie.

Wat is inclusief in het autohuur tarief van Californië?

Met een huurauto van Autoshuren.nl bent u altijd verzekerd op weg. De tarieven voor een huurauto in Californië zijn altijd inclusief ongelimiteerde kilometers en kent een verzekering voor zowel schade, diefstal als aansprakelijkheid. Om lokale- en luchthavenbelastingen hoeft u zich ook geen zorgen te maken. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid om een extra bestuurder toe te voegen op het huurcontract. Alleen in de staat Californië is dit gratis en zo bespaart u op extra kosten.

Waar kunt u een Alamo auto huren in Californië?

Naast de belangrijkste luchthavens San Francisco en Los Angeles kunt u in Californië ook een auto huren op de volgende autoverhuur locaties:

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •