f Auto huren Canada via Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Canada

Canada is een groot land met veel ruimte en rust. U vindt er prachtige natuur en moderne en levendige steden als Vancouver, Calgary en Toronto. U kunt in Canada nog uren rondrijden in een huurauto en niemand tegen komen. Het is zelfs mogelijk om grizzly beren te spotten langs de weg! Op Autoshuren.nl vindt u voordelige autohuur tarieven voor Canada inclusief ongelimiteerde kilometers en verzekeringen. Zo kunt u in alle vrijheid genieten van een rondreis door Canada. Bijna dagelijks vertrekken er meerdere vluchten van o.a. Air Transat, KLM en Delta vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar diverse steden in Canada. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om een autorondreis vanuit deze luchthavens in Canada te beginnen.

Auto huren in Canada via Autoshuren.nl

Canada is bij uitstek geschikt om een auto te huren. Regel dit bij voorkeur vooraf in Nederland zodat u in Canada bij de autoverhuurder niet voor verrassingen komt te staan. Bent u op zoek naar een voordelige huurauto in Canada? Boek deze dan op Autoshuren.nl. In Canada heeft Alamo 72 autoverhuurlocaties. Hierdoor beschikt u altijd over een locatie in de buurt van uw bestemming. Alamo heeft locaties in zowel de stad als op de grote luchthavens en biedt een All-Inclusive pakket. Wij bieden auto’s die maximaal 9 maanden oud zijn. Wij bieden u ook de mogelijkheid om de auto op een andere locatie in te leveren.

Tijdelijk: Amerika boekingen tot 12 uur van te voren annuleren

Een huurauto boeken is altijd zonder risico bij Autoshuren.nl. Tot 24 uur voor vertrek kunt u kosteloos annuleren. Voor de USA en Canada is dit in deze tijd van Corona zelfs verkort naar 12 uur zodat u rustig uw testuitslag kunt afwachten. Dat is positief nieuws waarbij we natuurlijk altijd hopen op een negatieve uitslag. Een fijne gedachte als u op reis gaat.

De huurprijs voor autohuur Canada is inclusief

Als u een huurauto boekt via Autoshuren.nl kunt u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven voor Canada zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Bent u met meerdere bestuurders? Kies dan voor het Gold pakket. U kunt dan ter plaatse 3 extra bestuurders bijschrijven op het huurcontract. Tevens ontvangt u met het Gold pakket een gratis tank benzine. Nog geen 25 jaar? Op Autoshuren.nl kunt u kiezen voor het Gold Underage pakket. Hiermee zijn ook bestuurders tussen de 21 en 25 jaar voldoende verzekerd. In Canada heeft u een eigen risico van tussen de 300 CAD en 500 CAD op de huurauto. Dit bedrag kunt u afkopen d.m.v. onze no-risk verzekering voor € 3,50 per dag.

Combineer uw rondreis door Canada met een bezoek aan Amerika

Bent u in de buurt van de grens tussen Canada en Amerika en heeft u altijd al eens een bezoek willen brengen aan de Verenigde Staten? Met een huurauto van Alamo is dit mogelijk. Ontdek bijvoorbeeld de trendy stad Seattle in de buurt van Vancouver of combineer uw rondreis vanuit Toronto met een citytrip New York. Er zijn ook mogelijkheden om uw huurauto op te halen in Canada en in te leveren in de USA en vice versa. Bel of mail ons voor een advies op maat.

Waarom een auto huren in Canada via Autoshuren.nl?

√ Geen toeslag voor extra kilometers
√ Ruim aanbod huurauto’s en zelf uw auto kiezen
√ Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
√ Probleemloos de grens oversteken naar Amerika
√ Autohuur locaties op de luchthaven en in de stad

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •