f Auto huren in Canada via Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Canada

Canada is een groot land met veel ruimte en rust. U vindt er prachtige natuur en moderne en levendige steden als Vancouver, Calgary en Toronto. U kunt in Canada nog uren rondrijden in een huurauto en niemand tegen komen. Het is zelfs mogelijk om grizzly beren te spotten langs de weg! Op Autoshuren.nl vindt u voordelige autohuur tarieven voor Canada inclusief ongelimiteerde kilometers en verzekeringen. Zo kunt u in alle vrijheid genieten van een rondreis door Canada.

Auto huren in Canada via Autoshuren.nl

Canada is bij uitstek geschikt om een auto te huren. Regel dit bij voorkeur vooraf in Nederland zodat u in Canada bij de autoverhuurder niet voor verrassingen komt te staan. Bent u op zoek naar een voordelige huurauto in Canada? Boek deze dan op Autoshuren.nl. In Canada hebben wij meer dan 70 autoverhuurlocaties. Hierdoor beschikt u altijd over een locatie in de buurt van uw bestemming. We bieden u auto’s aan op locaties in zowel de stad als op de grote luchthavens. Bovendien kunt u er voor kiezen de auto op een andere verhuurlocatie in te leveren, een zogeheten one-way.

De huurprijs voor autohuur Canada is inclusief

Als u een huurauto boekt via Autoshuren.nl kunt u altijd verzekerd de weg op. Onze tarieven voor Canada zijn inclusief ongelimiteerde kilometers en een verzekering voor schade, diefstal en aansprakelijkheid. Ook zijn de lokale belastingen en de luchthavenbelasting inclusief in het tarief. Bent u met meerdere bestuurders? Dit is geen probleem met een auto via autoshuren.nl. In Canada heeft u een eigen risico variërend tussen de 300 CAD en 500 CAD, maar u kunt dit bedrag afkopen d.m.v. onze No-Risk Garantie voor slechts € 3,50 per dag.

Combineer uw rondreis door Canada met een bezoek aan Amerika

Bent u in de buurt van de grens tussen Canada en Amerika en heeft u altijd al eens een bezoek willen brengen aan de Verenigde Staten? Dat is geen probleem! Ontdek bijvoorbeeld de trendy stad Seattle in de buurt van Vancouver of combineer uw rondreis vanuit Toronto met een citytrip New York. Er zijn ook mogelijkheden om uw huurauto op te halen in Canada en in te leveren in de USA en vice versa. Bel of mail ons voor een advies op maat. Vergeet u in ieder geval niet om de Esta voor Amerika en eTA voor Canada te regelen?

Waarom een auto huren in Canada via Autoshuren.nl?

  • Er geldt geen toeslag voor extra kilometers
  • Ruim aanbod huurauto’s en verhuurlocaties
  • Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief
  • Probleemloos de grens oversteken naar Amerika
  • Gunstige annulerings- en wijzigingsvoorwaarden.
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •