Logo Alamo.nl

Inloggen

Autoverhuurder Autoshuren.nl biedt klant 24 uur tevredenheidsgarantie

Na een lange vermoeiende reis naar Noord-Amerika is het enige wat de klant wil die huurauto zo snel mogelijk ophalen en naar het hotel of appartement rijden. Het komt hierdoor regelmatig voor dat klanten aan de balie geïrriteerd raken door de vraag of ze extra opties willen huren of interesse hebben in een upgrade. Het gevolg? Klanten wuiven de extra opties weg of stemmen toe terwijl ze niet precies weten wat ze nu eigenlijk afnemen, met als resultaat dat ze de dag erna toch niet tevreden zijn. Met de 24 uur tevredenheidsgarantie biedt Autoshuren.nl de klant de kans om binnen een dag van deze extra opties of upgrade af te zien.

Tevreden de weg op met een huurauto

Een extra kinderzitje, bestuurder of verzekering. Het zijn allemaal opties waar de klant bij het ophalen van de huurauto niet altijd over nagedacht heeft maar die bij het huren van een Autoshuren.nl huurauto in Amerika en Canada wel aangeboden worden. Met de 24 uur tevredenheidsgarantie geeft Autoshuren.nl de klant net even die extra tijd om een definitieve beslissing te maken. Is de huurder niet tevreden met de afgenomen verzekering, upgrade of GPS? Het enige wat de klant dan hoeft te doen is binnen 24 uur telefonisch contact opnemen met de verhuurlocatie. Gaat het om een upgrade dan is het uiteraard noodzakelijk dat de huurder binnen 24 uur terug rijdt naar de verhuurlocatie en de auto omruilt. De reden voor annulering is niet van belang en uiteraard worden de gemaakte kosten direct op de rekening van de klant teruggestort. Met deze unieke service wil Autoshuren.nl haar klanten voor 100% tevreden stellen en laten zien dat ze volledig vertrouwen in het product.

Danny van 't Hul

Als E-Commerce Manager van Alamo.nl ben ik verantwoordelijk voor de de website en alle online Marketing activiteiten. Mijn favoriete autohuur bestemming is absoluut Amerika!
  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Alamo.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •