f Malaga - Autoshuren.nl
Logo Alamo.nl

Inloggen

Auto huren Malaga

Er even lekker tussenuit en een auto huren in Malaga. Dat klinkt, zowel in de zomer als in de winter, als muziek in de oren. Malaga is een van die fijne plekken waar het heerlijk is in de winter. Hoewel het in de zomer dertig graden is, kunt u in de winter rekenen op een temperatuur tussen de 12 en 16 graden. Houdt u dus niet van sneeuw en kou? Dan is Malaga, in het Spaanse Andalusië, een goed alternatief. Een auto huren in Malaga zorgt er bovendien ook voor dat u flexibel bent en overal naar toe kunt. Bezoek het Alcazaba Fort dat op de helling van de Gibralfaroberg ligt. Dit Moorse fort herbergt een museum en u heeft er een prachtig uitzicht.

Waar in Malaga kunt u de huurauto ophalen?

Vanaf de luchthaven vertrekt er elke 10 minuten een shuttlebusje dat u naar de verhuurbalie brengt. Na het tekenen van de huurovereenkomst kunt u zelf op pad en uw vakantie beginnen. Mocht u de huurauto op een later moment pas nodig hebben, dan kunt u ook reserveren voor onze downtown locatie in Malaga. Zo heeft u de ruimte om eerst de stad lopend te verkennen.

Tip van een Alamo.nl medewerker

Bij een auto huren in Malaga kunt u kiezen voor een one-way. Een one-way is een enkele reis en betekent dat u niet hoeft terug te rijden naar de ophaallocatie. Zo kunt u ophalen in Malaga en weer inleveren in Barcelona of een andere locatie. Dit bespaart u veel tijd dat u kunt besteden aan andere dingen. Wist u ook dat we speciaal voor onze klanten een noodnummer beschikbaar hebben? Hierdoor zijn wij altijd 24/7 bereikbaar. Geniet zonder zorgen van uw vakantie.

Waarom een auto huren in Malaga via Autoshuren.nl?

  • Een auto huren in Malaga inclusief ongelimiteerde kilometers.
  • Voordelig prijstarief inclusief de benodigde verzekeringen.
  • Vaak duurder om ter plaatse een auto te huren.
  • Bij Autoshuren.nl kunt u voordelig het eigen risico afkopen.
  • Wanneer u vooraf boekt, bent u verzekerd van een huurauto.

Vrijblijvende offerte op Autoshuren.nl

Wilt u graag alle mogelijkheden op een rijtje hebben? Met een vrijblijvende offerte kunt u zien wat de kosten zijn voor een auto huren in Malaga. De offerte kunt u kosteloos aanvragen via onze website. U ziet dan ook het ruime aanbod aan huurauto’s en met onze ruim 2000 verhuurlocaties, is er altijd een locatie bij u in de buurt. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice.   

 Contactinformatie

 Openingstijden

National logo
MALAGA AIRPORT OFF SITE
ENTERPRISE-RENT-A-CAR
MALAGA, 29004 Spanje

  952231858
Maandag:
8:00 - 22:00
Dinsdag:
8:00 - 22:00
Woensdag:
8:00 - 22:00
Donderdag:
8:00 - 22:00
Vrijdag:
8:00 - 22:00
Zaterdag:
8:00 - 22:00
Zondag:
8:00 - 22:00

  • Meld u aan voor de nieuwsbrief! Ontvang € 10,- korting op uw huurauto via Autoshuren.nl en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.
  •